Selecteer een pagina

Blog

Hoe zelfvertrouwen spiegelt

Als je niet gelooft in wat je te bieden hebt, is het natuurlijk niet vreemd dat een potentiële werkgever in twijfel trekt of je echt wel kan wat je zegt te kunnen.

Over ergernissen en focus

Een oud verhaal gaat over een man die verschrikkelijk veel last had van allemaal negatieve dingen die anderen over hem vertelden.

Blaas je wens de wereld in!

Werkvinden is voor heel veel mensen een zware, bloedserieuze klus. Precies het omgekeerde dus van de speelse lichtheid van zeepbellen.

Op weg

Het lijkt zo logisch en verstandig: eerst maar eens rust houden en tot jezelf komen als je thuis bent komen te zitten.

Snoeien

Als werkvinder is snoeien een hele belangrijke vaardigheid.

Als een open boek

Soms zijn er dingen waar je niet trots op bent maar die wel bij je horen en ze kunnen je behoorlijk in de weg zitten.

Op het juiste moment

Er zijn heel veel elementen die een rol spelen en die stuk voor stuk, èn in combinatie met elkaar, echt het verschil kunnen maken als je op zoek bent naar nieuw werk.

In goed gezelschap

Het doet iets met je als je langere tijd zonder werk zit, misschien op een vervelende manier je werk bent kwijt geraakt of op een plek zit waar je niet gelukkig bent.

Door de bril van de werkgever

In sollicitatiebrieven, cv’s en LinkedInprofielen zie ik ze heel vaak: zinnen als ‘ik zoek een nieuwe uitdaging’, ‘ik ben er nu aan toe om…..’,

Onderweg met een leeg hoofd

Er gaat een oud verhaal dat vertelt over een geleerde die op weg ging om nieuwe inspiratie op te doen bij een wijze man.

In de Spotlights!

Voor wie werk zoekt is opvallen en zichtbaar zijn een must! Wie niet zichtbaar is kan ook niet gevonden worden, zo simpel is dat.

Trots op je cv

“O ja, een cv maken” zegt mijn loopbaanklant en ze trekt er een moeilijk gezicht bij.

Wie is Saskia Cohen

Open, warm, direct, oprecht en kritisch. Dát ben ik. Als jij houdt van directe taal, graag wil groeien en open staat voor wat er nog meer mogelijk is dan kunnen wij samen zomaar een goeie match zijn.

Ik werk graag met jou, met alles wat je meebrengt en wat bij je hoort. Eerst erkennen wat er is en dan de volgende stap in je loopbaan voor je gaan zien.

Wat zeggen anderen

July Dirkse

Hetgeen naar boven kwam legde een heel oud patroon bloot dat me belemmert om écht vooruit te komen in het leven. Dat dat nu aan het licht is gekomen, is van grote waarde voor me.

Lees meer ervaringen

Marie-José Wesselink

“In een traject met Saskia heb ik ervaren hoe Saskia vanuit diepe menselijke betrokkenheid een sfeer van veiligheid en zachtheid weet te creëren waarin alles erkend en herkend mag worden. Op subtiele en indringende wijze laat Saskia haar licht schijnen op de nieuwe stap die gezet mag worden. Bij Saskia is het veilig om verder te groeien en de eerstvolgende hindernis te nemen. Een aanrader!”

Lees meer ervaringen

Plan een intake

Van gedachten wisselen over wat het beste past bij jou en of ik de juiste coach ben voor je? Plan een gratis intake met me, dan komen we er samen achter of we met elkaar aan de slag kunnen en wat jij nodig hebt.

Of volg een workshop

jan
17
do
Workshop Loopbaanopstellingen @ Zeist
jan 17 @ 09:30 – 12:30
Workshop Loopbaanopstellingen @ Zeist | Zeist | Utrecht | Nederland

Deelname is gratis. Je kunt je aanmelden via www.debroekriem.nl

Inschrijven Nieuwsbrief