Selecteer een pagina

Blog

Achter een nieuwe bocht

Achter een nieuwe bocht

Het is altijd spannend voor nieuwe cliënten om zich aan te melden voor een loopbaantraject.

Hoe zelfvertrouwen spiegelt

Hoe zelfvertrouwen spiegelt

Als je niet gelooft in wat je te bieden hebt, is het natuurlijk niet vreemd dat een potentiële werkgever in twijfel trekt of je echt wel kan wat je zegt te kunnen.

Over ergernissen en focus

Over ergernissen en focus

Een oud verhaal gaat over een man die verschrikkelijk veel last had van allemaal negatieve dingen die anderen over hem vertelden.

Blaas je wens de wereld in!

Blaas je wens de wereld in!

Werkvinden is voor heel veel mensen een zware, bloedserieuze klus. Precies het omgekeerde dus van de speelse lichtheid van zeepbellen.

Op weg

Op weg

Het lijkt zo logisch en verstandig: eerst maar eens rust houden en tot jezelf komen als je thuis bent komen te zitten.

Snoeien

Snoeien

Als werkvinder is snoeien een hele belangrijke vaardigheid.

Als een open boek

Als een open boek

Soms zijn er dingen waar je niet trots op bent maar die wel bij je horen en ze kunnen je behoorlijk in de weg zitten.

Op het juiste moment

Op het juiste moment

Er zijn heel veel elementen die een rol spelen en die stuk voor stuk, èn in combinatie met elkaar, echt het verschil kunnen maken als je op zoek bent naar nieuw werk.

In goed gezelschap

In goed gezelschap

Het doet iets met je als je langere tijd zonder werk zit, misschien op een vervelende manier je werk bent kwijt geraakt of op een plek zit waar je niet gelukkig bent.

Door de bril van de werkgever

Door de bril van de werkgever

In sollicitatiebrieven, cv’s en LinkedInprofielen zie ik ze heel vaak: zinnen als ‘ik zoek een nieuwe uitdaging’, ‘ik ben er nu aan toe om…..’,

Onderweg met een leeg hoofd

Onderweg met een leeg hoofd

Er gaat een oud verhaal dat vertelt over een geleerde die op weg ging om nieuwe inspiratie op te doen bij een wijze man.

In de Spotlights!

In de Spotlights!

Voor wie werk zoekt is opvallen en zichtbaar zijn een must! Wie niet zichtbaar is kan ook niet gevonden worden, zo simpel is dat.

Trots op je cv

Trots op je cv

“O ja, een cv maken” zegt mijn loopbaanklant en ze trekt er een moeilijk gezicht bij.

Wie is Saskia Cohen

Open, zonnig, direct en oprecht, dat ben ik. Als jij houdt van directe taal, graag wil groeien en openstaat voor wat er nog meer mogelijk is dan kunnen wij samen zomaar een goeie match zijn.

Ik kom heel snel tot de kern, ben krachtig en intuïtief maar juist ook heel praktisch en concreet. Ik luister naar wat je niet hardop zegt maar wat er wel toe doet. Of beter gezegd: wat er juist toe doet.

Wat zeggen anderen

Liesbeth Kluppel

Na afloop van de 3e en laatste coaching sessie zei ik: ‘jij maakt waar wat je belooft’. En zo voelt het ook echt. Saskia voelt en raakt de laag van emoties en overtuigingen aan die onder woorden en gedrag zit, de laag waar de daadwerkelijke oplossingen zitten.

Lees meer ervaringen

Olga van Kampen

Dit heeft me veel opgeleverd: focus op de zaken die nu voor mijn loopbaanontwikkeling belangrijk zijn, compleet met tijdplan. Saskia verstaat de kunst om zowel pragmatisch als intuïtief en diepzinnig te werken.

Lees meer ervaringen

Plan een intake

Van gedachten wisselen over wat het beste past bij jou en of ik de juiste coach ben voor je? Plan een gratis intake met me, dan komen we er samen achter of we met elkaar aan de slag kunnen en wat jij nodig hebt.

Inschrijven Nieuwsbrief

Maak een krachtige keuze vanuit je hart

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang na het inschrijven mijn gratis audiocoaching MP3 "Kiezen zonder kiespijn" inclusief een PDF met begeleidende informatie.