Selecteer een pagina

Voor wie werk zoekt is opvallen en zichtbaar zijn een must! Wie niet zichtbaar is kan ook niet gevonden worden, zo simpel is dat. Toch is dit in mijn trajecten heel vaak een hobbel die eerst genomen moet worden want op de een of andere manier roept dit vaak grote weerstand op. “Nee”, zeggen mijn klanten dan: ” LinkedIn en andere sociale media dat hoeft voor mij niet zo, hoor. Dat iedereen maar van alles over me kan vinden op het internet en zo………  nee, niks voor mij.”

Typisch toch? Want gevonden worden is nou toch net wat je wèl wilt als je werkzoekend bent!

Waarom moet je vindbaar zijn op internet?

  • om getipt te worden voor een vacature die bij je past
  • om te zorgen dat een netwerkcontact aan je denkt op het juiste moment en jou noemt als geschikte kandidaat
  • om te laten zien dat jij je vak verstaat
  • om te laten zien dat jij de juiste persoon bent voor een vacature
  • om te laten zien dat jij een leuke, fijne, betrouwbare collega bent
  • om je te onderscheiden van anderen in wie je bent en wat je een werkgever te bieden hebt
  • om…….

Joehoe, ben je daar nog?

Laten zien dat jij een leuke, fijne betrouwbare collega bent, dat je goed bent in je vak en je daarin onderscheiden van anderen, dat is nou net wat heel veel mensen super-lastig vinden. Dus als dit toevallig ook voor jou geldt: je bent dus in elk geval niet de enige……..

Maar waarom eigenlijk? Wat is er mis mee om jezelf te laten zien als een prettig mens, een fijne collega die veel verstand heeft van het vak? Tsja, voor de dag komen met wie je bent en wat je kan is nogal on-Hollands!

Wil je werk vinden, dan zal je moeten gaan staan en opvallen. Ja, ook (of eigenlijk beter gezegd juist ook!) op internet. Dus: kom maar uit je comfortzone en heb het lef om de wereld te vertellen: “dit ben ik, dit kan ik!” Tadaa……!

Moeilijk? Dat gaat je zeker lukken. Neem maar contact met me op, ik help je er graag bij!

Wie is Saskia Cohen

Open, zonnig, direct en oprecht, dat ben ik. Als jij houdt van directe taal, graag wil groeien en openstaat voor wat er nog meer mogelijk is dan kunnen wij samen zomaar een goeie match zijn.

Ik kom heel snel tot de kern, ben krachtig en intuïtief maar juist ook heel praktisch en concreet. Ik luister naar wat je niet hardop zegt maar wat er wel toe doet. Of beter gezegd: wat er juist toe doet.

Wat zeggen anderen

Keri Baerwaldt

"De verbinding leggen tussen wat je wilt en wat je kan was voor mij essentieel en jij hebt dit proces op een betrokken en heldere manier begeleid. Dit heeft mij een sprong vooruit geholpen!"

Lees meer ervaringen

July Dirkse

"Hetgeen naar boven kwam legde een heel oud patroon bloot dat me belemmert om écht vooruit te komen in het leven. Dat dat nu aan het licht is gekomen, is van grote waarde voor me."

Lees meer ervaringen

Plan een intake

Van gedachten wisselen over wat het beste past bij jou en of ik de juiste coach ben voor je? Plan een gratis intake met me, dan komen we er samen achter of we met elkaar aan de slag kunnen en wat jij nodig hebt.

Inschrijven Nieuwsbrief

Maak een krachtige keuze vanuit je hart

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang na het inschrijven mijn gratis audiocoaching MP3 "Kiezen zonder kiespijn" inclusief een PDF met begeleidende informatie.

Share This