CohenCoaching
GELUKKIG in je WERK

Blaas je wens de wereld in!

Geschreven door

Werkvinden is voor heel veel mensen een zware, bloedserieuze klus. Precies het omgekeerde dus van de speelse lichtheid van zeepbellen. Serieus omdat je zo supergraag (weer) aan het werk wil en je dat niet voor elkaar krijgt in het tempo dat je zou willen. Omdat je diep in jezelf moet graven om er achter te komen wat je nou eigenlijk écht zoekt. Serieus ook omdat je jezelf goed wilt presenteren in je netwerk en je je netwerk uit wil breiden met mensen die er in jouw vakgebied toe doen. 

Bellenblaas

Een zware klus is het ook vaak want zeg eerlijk: wat doet het met als je wéér wordt afgewezen?  als je ontdekt dat je niet de juiste werkervaring hebt voor je droombaan zodat je nog niet eens uitgenodigd wordt voor een gesprek om te vertellen wat je wél meebrengt? als je gaat twijfelen aan jezelf en je het vertrouwen dat het allemaal wel goedkomt dreigt te verliezen (of……. misschien al lang geleden kwijtgeraakt bent………) ?

Misschien wist je het nog niet maar vrijdag 6 mei is het Internationale Bellenblaasdag! Een dag waarop mensen over de hele wereld bellenblazen om plezier te maken, iemand te gedenken, een wens de wereld in te sturen of om welke andere reden dan ook. Zeepbellen als symbool van tijdelijkheid en vergankelijkheid en toch in verbinding met al die andere mensen die op dezelfde dag bellenblazen, overal op de wereld. Een magische gedachte…….! 

Als het allemaal tegenzit, vergeet dan vooral niet om plezier te maken! Neem juist dan jezelf niet al te serieus en ga genieten van de dingen die wel leuk zijn. Bellenblazen, hoelang geleden is dat…….? Doe mee aanstaande vrijdag en blaas je wens de wereld in. Echt, je bent met heel velen!

Voor nog wat extra vrolijkheid wil ik je deze keer graag een SPECIAAL AANBOD doen. Vanaf Bellenblaasdag 6 mei 2016 tot vrijdag de 13de geldt een Actieprijs voor mijn Schrijftrajecten. Een hele week dagelijkse Coaching via Mail over een thema waar je graag hulp bij wil. 
Normaal betaal je € 375,– voor zo’n traject maar van 6 tot 13 mei 2016 bied ik je dit aan voor € 299,–. Dat is zomaar € 76,– cadeau!  nu+nederlands+meld+u+aan en je kunt direct aan de slag met het vinden van je eigen oplossing! 

 

Wil je mijn blog delen?

  • Wil je mijn blogs in je mailbox ontvangen?

    Schrijf je dan in voor mijn updates. Je ontvangt de blogs dan per mail zodra ze uitkomen.
    Als bonus ontvang je gratis het ebook + mijn audiocoaching "Kiezen zonder kiespijn'.
  • Jouw reactie op Blaas je wens de wereld in!

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


    css.php