Selecteer een pagina

Werkvinden is voor heel veel mensen een zware, bloedserieuze klus. Precies het omgekeerde dus van de speelse lichtheid van zeepbellen. Serieus omdat je zo supergraag (weer) aan het werk wil en je dat niet voor elkaar krijgt in het tempo dat je zou willen. Omdat je diep in jezelf moet graven om er achter te komen wat je nou eigenlijk écht zoekt. Serieus ook omdat je jezelf goed wilt presenteren in je netwerk en je je netwerk uit wil breiden met mensen die er in jouw vakgebied toe doen.

Een zware klus is het ook vaak want zeg eerlijk: wat doet het met als je wéér wordt afgewezen?  als je ontdekt dat je niet de juiste werkervaring hebt voor je droombaan zodat je nog niet eens uitgenodigd wordt voor een gesprek om te vertellen wat je wél meebrengt? als je gaat twijfelen aan jezelf en je het vertrouwen dat het allemaal wel goedkomt dreigt te verliezen (of……. misschien al lang geleden kwijtgeraakt bent………) ?

Misschien wist je het nog niet maar vrijdag 6 mei is het Internationale Bellenblaasdag! Een dag waarop mensen over de hele wereld bellenblazen om plezier te maken, iemand te gedenken, een wens de wereld in te sturen of om welke andere reden dan ook. Zeepbellen als symbool van tijdelijkheid en vergankelijkheid en toch in verbinding met al die andere mensen die op dezelfde dag bellenblazen, overal op de wereld. Een magische gedachte…….! 

Als het allemaal tegenzit, vergeet dan vooral niet om plezier te maken! Neem juist dan jezelf niet al te serieus en ga genieten van de dingen die wel leuk zijn. Bellenblazen, hoelang geleden is dat…….? Doe mee aanstaande vrijdag en blaas je wens de wereld in. Echt, je bent met heel velen!

Wie is Saskia Cohen

Open, zonnig, direct en oprecht, dat ben ik. Als jij houdt van directe taal, graag wil groeien en openstaat voor wat er nog meer mogelijk is dan kunnen wij samen zomaar een goeie match zijn.

Ik kom heel snel tot de kern, ben krachtig en intuïtief maar juist ook heel praktisch en concreet. Ik luister naar wat je niet hardop zegt maar wat er wel toe doet. Of beter gezegd: wat er juist toe doet.

Wat zeggen anderen

Keri Baerwaldt

"De verbinding leggen tussen wat je wilt en wat je kan was voor mij essentieel en jij hebt dit proces op een betrokken en heldere manier begeleid. Dit heeft mij een sprong vooruit geholpen!"

Lees meer ervaringen

July Dirkse

"Hetgeen naar boven kwam legde een heel oud patroon bloot dat me belemmert om écht vooruit te komen in het leven. Dat dat nu aan het licht is gekomen, is van grote waarde voor me."

Lees meer ervaringen

Plan een intake

Van gedachten wisselen over wat het beste past bij jou en of ik de juiste coach ben voor je? Plan een gratis intake met me, dan komen we er samen achter of we met elkaar aan de slag kunnen en wat jij nodig hebt.

Inschrijven Nieuwsbrief

Maak een krachtige keuze vanuit je hart

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang na het inschrijven mijn gratis audiocoaching MP3 "Kiezen zonder kiespijn" inclusief een PDF met begeleidende informatie.

Share This