Selecteer een pagina

Wie is Saskia Cohen

Open, zonnig, direct en oprecht, dat ben ik. Als jij houdt van directe taal, graag wil groeien en openstaat voor wat er nog meer mogelijk is dan kunnen wij samen zomaar een goeie match zijn.

Willen weten wie jij echt bent en wat je te doen hebt: altijd weer ben ik daar naar op zoek. Aanwezig en alert stel ik vragen, nieuwsgierig naar wat jou beweegt. Voor mij is het nooit vanzelfsprekend.

Zo help ik je om jouw antwoorden op te diepen, die je eigenlijk van binnen al wel weet.

Er ontstaat helderheid en richting en dan blijkt het vaak verrassend simpel om een volgende stap te zetten.

Altijd kijk ik naar het grotere geheel van je leven, naar wat er óók toe doet. Zo voorkomen we samen dat jouw volgende loopbaanstap ergens anders gaat schuren. Pas als het echt past is het okee.

Ik werk graag met jou, met alles wat je meebrengt en wat bij je hoort. Eerst erkennen wat er is en dan de volgende stap in je loopbaan voor je gaan zien.

Scholing en ervaring

Nadat ik bij Saxion afstudeerde aan de Academie Mens & Arbeid, ben ik me meer en meer gaan toeleggen op systemisch werk. Ik ben uitvoerig opgeleid in allerlei vormen van Opstellen en Systemisch Coachen, een krachtige methode die helemaal bij mij is gaan horen. In mijn coachingstrajecten werk ik er graag mee.

Ik vind het heerlijk om te leren en mezelf steeds te blijven verdiepen. Daarom volg ik graag workshops en seminars en neem ik deel aan intervisiegroepen. Sinds begin 2020 ben ik getraind en aangesloten bij het netwerk Rake Vragen Coach. 
En natuurlijk ben ik ook terug te vinden op LinkedIn.

Wat zeggen anderen

Paulien van Hilten

“Met name de combinatie van de sterke en betrokken coaching en daarbij het gebruik van een loopbaanopstelling, hebben voor mij een wezenlijk verschil gemaakt.”

Lees meer ervaringen

Hans van den Nieuwenhuijsen

Saskia is professioneel en weet met ‘rake vragen’ gecombineerd met inzicht en ervaring snel tot de kern door te dringen. Dat houdt in dat een coachsessie minimaal als resultaat heeft dat er ruimte (in hoofd, hart en lichaam) ontstaat. Die ruimte maakt het mogelijk weer stappen richting doelen te zetten..

Lees meer ervaringen

Plan een intake

Van gedachten wisselen over wat het beste past bij jou en of ik de juiste coach ben voor je? Plan een gratis intake met me, dan komen we er samen achter of we met elkaar aan de slag kunnen en wat jij nodig hebt.

Inschrijven Nieuwsbrief