Selecteer een pagina

Wie is Saskia Cohen

Open, zonnig, direct en oprecht, dat ben ik. Als jij houdt van directe taal, graag wil groeien en openstaat voor wat er nog meer mogelijk is dan kunnen wij samen zomaar een goeie match zijn.

Ik kom heel snel tot de kern, ben krachtig en intuïtief maar juist ook heel praktisch en concreet. Ik luister naar wat je niet hardop zegt, maar wat er wel toe doet. Of beter gezegd: wat er juist toe doet. 

Vlak onder de alledaagse oppervlakte liggen de bouwsteentjes waarmee je verder kunt. Vragen stellen is mijn vak, de juiste vragen stellen is mijn specialiteit. Daarmee help ik je om jouw bouwsteentjes op te diepen.

Je gaat erkennen wat er nu al is en dat geeft je direct al meer helderheid. Je volgende stap ontvouwt zich, komt steeds duidelijker tevoorschijn. Dan is de concrete actie vaak ineens verrassend voor de hand liggend.

Scholing en ervaring

Nadat ik bij Saxion afstudeerde aan de Academie Mens & Arbeid, ben ik me meer en meer gaan toeleggen op systemisch werk. Ik ben uitvoerig opgeleid in allerlei vormen van Opstellen en Systemisch Coachen, een krachtige methode die helemaal bij mij is gaan horen. In mijn coachingstrajecten werk ik er graag mee.

Ik vind het heerlijk om te leren en mezelf steeds te blijven verdiepen. Daarom volg ik graag masterclasses en seminars en neem ik deel aan intervisiegroepen. Sinds begin 2020 ben ik getraind en aangesloten bij het netwerk Rake Vragen Coach. 
En natuurlijk ben ik ook terug te vinden op LinkedIn.

Wat zeggen anderen

Paulien van Hilten

“Met name de combinatie van de sterke en betrokken coaching en daarbij het gebruik van een loopbaanopstelling, hebben voor mij een wezenlijk verschil gemaakt.”

Lees meer ervaringen

Hans van den Nieuwenhuijsen

Saskia is professioneel en weet met ‘rake vragen’ gecombineerd met inzicht en ervaring snel tot de kern door te dringen. Dat houdt in dat een coachsessie minimaal als resultaat heeft dat er ruimte (in hoofd, hart en lichaam) ontstaat. Die ruimte maakt het mogelijk weer stappen richting doelen te zetten..

Lees meer ervaringen

Plan een intake

Van gedachten wisselen over wat het beste past bij jou en of ik de juiste coach ben voor je? Plan een gratis intake met me, dan komen we er samen achter of we met elkaar aan de slag kunnen en wat jij nodig hebt.

Inschrijven Nieuwsbrief

Maak een krachtige keuze vanuit je hart

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang na het inschrijven mijn gratis audiocoaching MP3 "Kiezen zonder kiespijn" inclusief een PDF met begeleidende informatie.