Selecteer een pagina

Wie is Saskia Cohen

Open, warm, direct, oprecht en kritisch. Dát ben ik. Als jij houdt van directe taal, graag wil groeien en open staat voor wat er nog meer mogelijk is dan kunnen wij samen zomaar een goeie match zijn.

Tijdens ons contact ben ik met mijn aandacht zoveel mogelijk echt helemaal bij jou aanwezig. Het is mijn overtuiging dat je kunt openen als iemand écht luistert en voelt en jou dan precies de juiste vraag stelt.

Zo help ik je om jouw antwoorden op te diepen, die je eigenlijk van binnen al wel weet.

Er ontstaat helderheid en richting en dan blijkt het vaak verrassend simpel om een volgende stap te zetten.

Om te voorkomen dat een stap ergens anders gaat ‘wringen’ kijk ik altijd naar alle aspecten van je leven.

Ik werk graag met jou, met alles wat je meebrengt en wat bij je hoort. Eerst erkennen wat er is en dan de volgende stap in je loopbaan voor je gaan zien.

Scholing en ervaring

Nadat ik bij Saxion afstudeerde aan de Academie Mens & Arbeid, ben ik me meer en meer gaan toeleggen op systemisch werk. Ik ben opgeleid in het geven van familieopstellingen, organisatieopstellingen en systemisch coachen, een prachtige methode die ik veel toepas in mijn coachingstrajecten.

Ik vind het belangrijk om me steeds te blijven bijscholen en me te verdiepen. Daarom volg ik regelmatig workshops en trainingen en neem ik deel aan intervisiegroepen. Op mijn LinkedIn-profiel vind je een uitgebreid overzicht van mijn ervaringen, opleidingen en trainingen.

Wat zeggen anderen

Paulien van Hilten

“Met name de combinatie van de sterke en betrokken coaching en daarbij het gebruik van een loopbaanopstelling, hebben voor mij een wezenlijk verschil gemaakt.”

Lees meer ervaringen

Ruth Snip

“Wat een ruimte hebben de gesprekken gegeven. Om dit traject met jou te doen was heel goed voor mij. Mooi hoe ik met drie ogenschijnlijk kleine stappen weer terug bij mezelf ben. Zo kan ik verder en letterlijk ont-wikkelen!”

Lees meer ervaringen

Plan een intake

Van gedachten wisselen over wat het beste past bij jou en of ik de juiste coach ben voor je? Plan een gratis intake met me, dan komen we er samen achter of we met elkaar aan de slag kunnen en wat jij nodig hebt.

Inschrijven Nieuwsbrief