Wie is Saskia Cohen

Open, zonnig, direct en oprecht, dat ben ik. Als jij houdt van directe taal, graag wil groeien en openstaat voor wat er nog meer mogelijk is dan kunnen wij samen zomaar een goeie match zijn.

Ik kom heel snel tot de kern, ben krachtig en intuïtief maar juist ook heel praktisch en concreet. Ik luister naar wat je niet hardop zegt, maar wat er wel toe doet. Of beter gezegd: wat er juist toe doet. 

Vlak onder de alledaagse oppervlakte liggen de bouwsteentjes waarmee je verder kunt. Vragen stellen is mijn vak, de juiste vragen stellen is mijn specialiteit. Daarmee help ik je om jouw bouwsteentjes op te diepen.

Je gaat erkennen wat er nu al is en dat geeft je direct al meer helderheid. Je volgende stap ontvouwt zich, komt steeds duidelijker tevoorschijn. Dan is de concrete actie vaak ineens verrassend voor de hand liggend.

Scholing en ervaring

Nadat ik in 2006 afstudeerde bij Saxion aan de Academie Mens & Arbeid, ben ik me meer en meer gaan toeleggen op systemisch werk. Vanaf 2008 ben ik uitvoerig opgeleid in allerlei vormen van Opstellen en Systemisch Coachen, een krachtige methode die helemaal bij mij is gaan horen. In mijn coachingstrajecten werk ik er graag mee.

Ik vind het heerlijk om te leren en mezelf steeds te blijven verdiepen. Daarom volg ik graag masterclasses en seminars en neem ik deel aan intervisiegroepen.
En natuurlijk ben ik terug te vinden op LinkedIn.