Selecteer een pagina

Wat zeggen anderen

Marieke Linnebank

Saskia heeft veel bruikbare tips en praktische adviezen gegeven, die ik meteen kon toepassen.

Liesbeth Kluppel

Na afloop van de 3e en laatste coaching sessie zei ik: ‘jij maakt waar wat je belooft’. En zo voelt het ook echt. Saskia voelt en raakt de laag van emoties en overtuigingen aan die onder woorden en gedrag zit, de laag waar de daadwerkelijke oplossingen zitten.

Martijn Fransen

“Saskia heeft me de richting gewezen maar vooral zelf laten kiezen en laten voelen wat die keuze met me doet en dat dat goed is. Met als resultaat dat ik nu mijn huidige baan heb opgezegd en ga starten bij mijn nieuwe werkgever waar ik echt mijn passie en kennis kan gaan delen.”

Vincent Heinink

“Na elk van de drie sessies voelde ik me een rijker en opgeruimder mens. Met meer zelfinzicht en dank voor het leven en met afscheid van ballast. Saskia heeft ter plekke die technieken ingezet die op dat moment nodig waren.

July Dirkse
Hetgeen naar boven kwam legde een heel oud patroon bloot dat me belemmert om écht vooruit te komen in het leven. Dat dat nu aan het licht is gekomen, is van grote waarde voor me.

Marie-José Wesselink

“In een traject met Saskia heb ik ervaren hoe Saskia vanuit diepe menselijke betrokkenheid een sfeer van veiligheid en zachtheid weet te creëren waarin alles erkend en herkend mag worden. Op subtiele en indringende wijze laat Saskia haar licht schijnen op de nieuwe stap die gezet mag worden. Bij Saskia is het veilig om verder te groeien en de eerstvolgende hindernis te nemen. Een aanrader!”

Paulien van Hilten

“Met name de combinatie van de sterke en betrokken coaching en daarbij het gebruik van een loopbaanopstelling, hebben voor mij een wezenlijk verschil gemaakt.”

Eugenie Tolkamp
Bijzonder hoe in hele korte tijd zo’n resultaat bereikt is ”

Evelyn Bongers

Ik kan mezelf en anderen normaal overtuigen dat iets is zoals ik het zie. Bij Saskia kwam ik daar niet mee weg. Ze voelt aan wat nodig is op het moment zelf en begeleidt je zo door het proces.”

Keri Baerwaldt
De verbinding leggen tussen wat je wilt en wat je kan was voor mij essentieel en jij hebt dit proces op een betrokken en heldere manier begeleid. Dit heeft mij een sprong vooruit geholpen!”

Wie is Saskia Cohen

Open, warm, direct, oprecht en kritisch. Dát ben ik. Als jij houdt van directe taal, graag wil groeien en open staat voor wat er nog meer mogelijk is dan kunnen wij samen zomaar een goeie match zijn.

Ik werk graag met jou, met alles wat je meebrengt en wat bij je hoort. Eerst erkennen wat er is en dan de volgende stap in je loopbaan voor je gaan zien.

Plan een intake

Van gedachten wisselen over wat het beste past bij jou en of ik de juiste coach ben voor je? Plan een gratis intake met me, dan komen we er samen achter of we met elkaar aan de slag kunnen en wat jij nodig hebt.

Of volg een workshop

mrt
27
wo
Workshop Loopbaanopstellingen @ Gouda
mrt 27 @ 13:00 – 15:00
Workshop Loopbaanopstellingen @ Gouda | Zeist | Utrecht | Nederland

Deelname is gratis. Je kunt je aanmelden via www.debroekriem.nl

apr
25
do
Workshop Loopbaanopstellingen @ WeeWeecafe Apeldoorn
apr 25 @ 09:30 – 12:00
Workshop Loopbaanopstellingen @ WeeWeecafe Apeldoorn | Enschede | Overijssel | Nederland

Het WeeWee café is een maandelijkse ontmoetingsplek voor 50+ werkzoekenden.

Deelname is gratis.

Inschrijven Nieuwsbrief