Selecteer een pagina

Wat zeggen anderen

Esther Landman

“Saskia komt direct to the point, kan snel schakelen in het verhaal.Vaak een kippenvelmoment gehad. Nogmaals DANK Saskia, erg fijn om met je te werken!

Liesbeth Kluppel

Na afloop van de 3e en laatste coaching sessie zei ik: ‘jij maakt waar wat je belooft’. En zo voelt het ook echt. Saskia voelt en raakt de laag van emoties en overtuigingen aan die onder woorden en gedrag zit, de laag waar de daadwerkelijke oplossingen zitten.

Martijn Fransen

“Saskia heeft me de richting gewezen maar vooral zelf laten kiezen en laten voelen wat die keuze met me doet en dat dat goed is.”

Vincent Heinink

“Na elk van de drie sessies voelde ik me een rijker en opgeruimder mens. Met meer zelfinzicht en dank voor het leven en met afscheid van ballast. Saskia heeft ter plekke die technieken ingezet die op dat moment nodig waren.

Maartje van de Sluis

Soms loop je een beetje vast op je werk en/of privé. Na 3 mooie sessies bij Saskia Cohen, heb ik flinke stappen in mijn ontwikkeling kunnen zetten. Heb het gevoel weer de regie over mijn eigen leven te hebben. Dankjewel Saskia!

Olga van Kampen

Dit heeft me veel opgeleverd: focus op de zaken die nu voor mijn loopbaanontwikkeling belangrijk zijn, compleet met tijdplan. Saskia verstaat de kunst om zowel pragmatisch als intuïtief en diepzinnig te werken.

Paulien van Hilten

“Met name de combinatie van de sterke en betrokken coaching en daarbij het gebruik van een loopbaanopstelling, hebben voor mij een wezenlijk verschil gemaakt.”

Hans van den Nieuwenhuijsen

Saskia is professioneel en weet met ‘rake vragen’ gecombineerd met inzicht en ervaring snel tot de kern door te dringen. Dat houdt in dat een coachsessie minimaal als resultaat heeft dat er ruimte (in hoofd, hart en lichaam) ontstaat. Die ruimte maakt het mogelijk weer stappen richting doelen te zetten.

Evelyn Bongers

Ik kan mezelf en anderen normaal overtuigen dat iets is zoals ik het zie. Bij Saskia kwam ik daar niet mee weg. Ze voelt aan wat nodig is op het moment zelf en begeleidt je zo door het proces.”

Pim Coenen

Het was erg prettig dat jij me weer hebt kunnen coachen, ik ben tot mooie inzichten gekomen”

Alexander Bosmann

Ik heb echt genoten van de samenwerking met Saskia en ik put nog dagelijks uit de opgedane kennis en inzichten. Ik kan Saskia als coach van harte aanraden.

 

Wie is Saskia Cohen

Open, zonnig, direct en oprecht, dat ben ik. Als jij houdt van directe taal, graag wil groeien en openstaat voor wat er nog meer mogelijk is dan kunnen wij samen zomaar een goeie match zijn.

Ik kom heel snel tot de kern, ben krachtig en intuïtief maar juist ook heel praktisch en concreet. Ik luister naar wat je niet hardop zegt maar wat er wel toe doet. Of beter gezegd: wat er juist toe doet.

Plan een intake

Van gedachten wisselen over wat het beste past bij jou en of ik de juiste coach ben voor je? Plan een gratis intake met me, dan komen we er samen achter of we met elkaar aan de slag kunnen en wat jij nodig hebt.

Inschrijven Nieuwsbrief

Maak een krachtige keuze vanuit je hart

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang na het inschrijven mijn gratis audiocoaching MP3 "Kiezen zonder kiespijn" inclusief een PDF met begeleidende informatie.