Selecteer een pagina

Wat zeggen anderen

Pasja Foorthuis

“Het traject heeft mij op diverse fronten wat gebracht. Ik heb richting gekregen en weet welke stappen ik moet zetten.”

Liesbeth Kluppel

Na afloop van de 3e en laatste coaching sessie zei ik: ‘jij maakt waar wat je belooft’. En zo voelt het ook echt. Saskia voelt en raakt de laag van emoties en overtuigingen aan die onder woorden en gedrag zit, de laag waar de daadwerkelijke oplossingen zitten.

Martijn Fransen

“Saskia heeft me de richting gewezen maar vooral zelf laten kiezen en laten voelen wat die keuze met me doet en dat dat goed is.”

Vincent Heinink

“Na elk van de drie sessies voelde ik me een rijker en opgeruimder mens. Met meer zelfinzicht en dank voor het leven en met afscheid van ballast. Saskia heeft ter plekke die technieken ingezet die op dat moment nodig waren.

Maartje van de Sluis

Soms loop je een beetje vast op je werk en/of privé. Na 3 mooie sessies bij Saskia Cohen, heb ik flinke stappen in mijn ontwikkeling kunnen zetten. Heb het gevoel weer de regie over mijn eigen leven te hebben. Dankjewel Saskia!

Olga van Kampen

Dit heeft me veel opgeleverd: focus op de zaken die nu voor mijn loopbaanontwikkeling belangrijk zijn, compleet met tijdplan. Saskia verstaat de kunst om zowel pragmatisch als intuïtief en diepzinnig te werken.

Paulien van Hilten

“Met name de combinatie van de sterke en betrokken coaching en daarbij het gebruik van een loopbaanopstelling, hebben voor mij een wezenlijk verschil gemaakt.”

Ruth Snip

Wat een ruimte hebben de gesprekken gegeven. Om dit traject met jou te doen was heel goed voor mij. Mooi hoe ik met drie ogenschijnlijk kleine stappen weer terug bij mezelf ben. Zo kan ik verder en letterlijk ont-wikkelen!” 

Evelyn Bongers

Ik kan mezelf en anderen normaal overtuigen dat iets is zoals ik het zie. Bij Saskia kwam ik daar niet mee weg. Ze voelt aan wat nodig is op het moment zelf en begeleidt je zo door het proces.”

Alexander Bosmann

“Ik put nog dagelijks uit de opgedane kennis en inzichten, zelfs weken na mijn laatste contact met haar. Ik kan Saskia als coach van harte aanraden. Saskia is zeer ervaren en voelt goed aan waar de behoefte van de kandidaten in coaching ligt.”

Wie is Saskia Cohen

Open, warm, direct, oprecht en kritisch. Dát ben ik. Als jij houdt van directe taal, graag wil groeien en open staat voor wat er nog meer mogelijk is dan kunnen wij samen zomaar een goeie match zijn.

Ik werk graag met jou, met alles wat je meebrengt en wat bij je hoort. Eerst erkennen wat er is en dan de volgende stap in je loopbaan voor je gaan zien.

Plan een intake

Van gedachten wisselen over wat het beste past bij jou en of ik de juiste coach ben voor je? Plan een gratis intake met me, dan komen we er samen achter of we met elkaar aan de slag kunnen en wat jij nodig hebt.

Of volg een workshop

Er zijn op dit moment geen activiteiten te tonen.

Inschrijven Nieuwsbrief