Selecteer een pagina

Wat zeggen anderen

Marieke Linnebank
Saskia heeft verder veel bruikbare tips en praktische adviezen gegeven, die ik meteen kon toepassen.
Liesbeth Kluppel
Na afloop van de 3e en laatste coaching sessie zei ik tegen Saskia ‘jij maakt waar wat je belooft’. En zo voelt het ook echt.”
Anoniem
“Die bewustwording dat ik zelf moet kijken naar mijn rol en handelen is zo waardevol. Als ik dat niet had geleerd van jou was ik enorm de mist ingegaan.
Vincent Heinink
“Na elk van de drie sessies voelde ik me een rijker en opgeruimder mens. Met meer zelfinzicht en dank voor het leven en met afscheid van ballast.”
July Dirkse
Hetgeen naar boven kwam legde een heel oud patroon bloot dat me belemmert om écht vooruit te komen in het leven. Dat dat nu aan het licht is gekomen, is van grote waarde voor me.
Anoniem
“Het is alsof ik ineens weer helder heb wat mijn krachten zijn. Heel fijn. Ik loop nu niet meer achter collega’s aan maar neem zelf initiatieven en vraag hulp wanneer ik dat nodig heb.”

Paulien van Hilten

“Met name de combinatie van de sterke en betrokken coaching en daarbij het gebruik van een loopbaanopstelling, hebben voor mij een wezenlijk verschil gemaakt.””

Eugenie Tolkamp
Bijzonder hoe in hele korte tijd zo’n resultaat bereikt is ”

Evelyn Bongers

“Ik kan mezelf en anderen normaal overtuigen dat iets is zoals ik het zie. Bij Saskia kwam ik daar niet mee weg. Ze voelt aan wat nodig is op het moment zelf en begeleidt je zo door het proces.”

Keri Baerwaldt
De verbinding leggen tussen wat je wilt en wat je kan was voor mij essentieel en jij hebt dit proces op een betrokken en heldere manier begeleid. Dit heeft mij een sprong vooruit geholpen!”

Wie is Saskia Cohen

Open, warm, direct, oprecht en kritisch. Dát ben ik. Als jij houdt van directe taal, graag wil groeien en open staat voor wat er nog meer mogelijk is dan kunnen wij samen zomaar een goeie match zijn.

Ik werk graag met jou, met alles wat je meebrengt en wat bij je hoort. Eerst erkennen wat er is en dan de volgende stap in je loopbaan voor je gaan zien.

Plan een intake

Van gedachten wisselen over wat het beste past bij jou en of ik de juiste coach ben voor je? Plan een gratis intake met me, dan komen we er samen achter of we met elkaar aan de slag kunnen en wat jij nodig hebt.

Of volg een workshop

nov
7
wo
Workshop Loopbaanopstellingen @ Zutphen
nov 7 @ 09:00 – 12:00
Workshop Loopbaanopstellingen @ Zutphen | Zutphen | Gelderland | Nederland

Dit evenement is voor 100 Talentvolle Vrouwen, afdeling Zutphen. Je kunt je inschrijven via hun website.

nov
19
ma
Workshop Loopbaanopstellingen @ Hengelo
nov 19 @ 09:30 – 12:30
Workshop Loopbaanopstellingen @ Hengelo | Zutphen | Gelderland | Nederland

Dit evenement is voor TalentPlus, afdeling Hengelo en is uitsluitend toegankelijk voor leden.

Inschrijven Nieuwsbrief