Anderen over Saskia Cohen

Esther Landman

“Saskia komt direct to the point, kan snel schakelen in het verhaal.Vaak een kippenvelmoment gehad. Nogmaals DANK Saskia, erg fijn om met je te werken!

Liesbeth Kluppel

Na afloop van de laatste coaching sessie zei ik: ‘jij maakt waar wat je belooft’. En zo voelt het ook echt. Dit traject heeft me inderdaad focus gebracht en meer. Saskia voelt en raakt de laag van emoties en overtuigingen aan die onder woorden en gedrag zit, de laag waar de daadwerkelijke oplossingen zitten.

Evelyn Bongers

“Saskia heeft mij mezelf laten zien zoals ik wil zijn. En daarnaast laten zien hoe ik daarin blokkeer. Ik kan mezelf en anderen normaal overtuigen dat iets is zoals ik het zie. Bij Saskia kwam ik daar niet mee weg. Ze voelt aan wat nodig is op het moment zelf en begeleidt je zo door het proces.”

Jessica Exterkate

“Korte loopbaancoaching gehad van Saskia waarbij zij feilloos aanvoelt, zacht confronteert en direct nieuwe inzichten geeft op gevoelsniveau. Na drie sessies vielen alle puzzelstukjes in elkaar en kon ik mijn pad weer vervolgen. Heel blij mee en een aanrader! Dank je wel Saskia”

Martijn Fransen

“Saskia bood mij precies wat ik nodig had om een sprong naar voren te maken. Ze heeft me de richting gewezen maar vooral zelf laten kiezen en laten voelen wat die keuze met me doet en dat dat goed is.

Ruth Snip

“Wat een ruimte hebben de gesprekken gegeven! Om dit traject met jou te doen was heel goed voor mij. In drie ogenschijnlijk kleine stappen ben ik weer terug bij mezelf. Zo kan ik verder en letterlijk ont-wikkelen!”

Maartje van de Sluis

Na 3 mooie sessies bij Saskia Cohen, heb ik flinke stappen in mijn ontwikkeling kunnen zetten. Heb het gevoel weer de regie over mijn eigen leven te hebben. Dankjewel Saskia!

Olga van Kampen

Dit heeft me veel opgeleverd: focus op de zaken die nu voor mijn loopbaanontwikkeling belangrijk zijn, compleet met tijdplan. Saskia verstaat de kunst om zowel pragmatisch als intuïtief en diepzinnig te werken.

Paulien van Hilten

“Met name de combinatie van de sterke en betrokken coaching en daarbij het gebruik van een loopbaanopstelling, hebben voor mij een wezenlijk verschil gemaakt.”

Hans van den Nieuwenhuijsen

Een coachsessie heeft minimaal als resultaat dat er ruimte in hoofd, hart en lichaam ontstaat. Die ruimte maakt het mogelijk weer stappen richting doelen te zetten.

Rosi Gerritsen

Ik heb al aardig wat aan coaches “versleten” maar zo krachtige stappen binnen 1 sessie als bij jou ben ik nog niet zoveel tegen gekomen.

Pim Coenen

Het was erg prettig dat jij me weer hebt kunnen coachen, ik ben tot mooie inzichten gekomen.”

Marieke van de Weetering

“Haar manier van werken, haar openheid en directheid waarmee ze mij met zaken confronteerde, heeft mij veel inzichten gebracht waar ik heel dankbaar voor ben.”

 Ton Heerding

“In de sessies met Saskia heb ik mijn richting weer gevonden, en belangrijker, mijn energie weer terug! Saskia prikt door de bullshit en komt direct weer tot de kern.

Alexander Bosmann

Ik heb echt genoten van de samenwerking met Saskia en ik put nog dagelijks uit de opgedane kennis en inzichten. Ik kan Saskia als coach van harte aanraden.

 Arno de Blank

“Saskia houdt je goed bij de les, vraagt door en neemt geen genoegen met ontwijkende manoeuvres. Dat leidt tot nieuwe inzichten en perspectieven. Tegelijkertijd is er alle ruimte datgene wat je bezig houdt aan de orde te stellen.”

Marieke Linnebank

“Met enkele loopbaanopstellingen heb ik mijn blokkades helder in beeld gekregen en geleerd om anders naar de situatie kijken. Daarna ben ik weer met nieuwe energie gaan netwerken en solliciteren. Super bedankt Saskia!

 July Dirkse

Een absolute aanrader voor iedereen die nog niet precies weet wat de volgende stap is in zijn/haar carrière of die het wél weet maar zich geblokkeerd voelt in het zetten van de juiste stappen in die richting.