Selecteer een pagina

Loopbaanopstelling

Een keuzeprobleem tussen werk zoeken of een nieuwe studie oppakken, vastzitten in je hoofd met je gedachten in kringetjes. Er wordt aan je getrokken en je voelt je speelbal van….. tja van wàt eigenlijk?

In een eenmalige sessie van twee uur breng ik je precies bij de helderheid die je nodig hebt. Je krijgt inzicht in wat er nou werkelijk speelt voor je. Vaak is dat toch net iets anders dan je tot nu toe dacht.

Toegevoegde waarde voor jou:

 

  • Onderliggende patronen zijn ineens helder geworden
  • Er is beweging op gang gekomen die nog lang, vaak nog heel lang doorwerkt
  • Je weet wat jouw plek is te midden van alle dingen die er voor jou toe doen, wat echt belangrijk is (en wat minder)

Wat is de investering

Wie is Saskia Cohen

Open, zonnig, direct en oprecht, dat ben ik. Als jij houdt van directe taal, graag wil groeien en openstaat voor wat er nog meer mogelijk is dan kunnen wij samen zomaar een goeie match zijn.

Ik kom heel snel tot de kern, ben krachtig en intuïtief maar juist ook heel praktisch en concreet. Ik luister naar wat je niet hardop zegt maar wat er wel toe doet. Of beter gezegd: wat er juist toe doet.

Wat zeggen anderen

Eugenie Tolkamp

Bijzonder hoe in hele korte tijd zo’n resultaat bereikt is.”

Lees meer ervaringen

Sharmila Rosiek

De opstellingen hebben mij enorm geholpen om zaken vanuit een ander perspectief te zien. ”

Lees meer ervaringen

Plan een intake

Van gedachten wisselen over wat het beste past bij jou en of ik de juiste coach ben voor je? Plan een gratis intake met me, dan komen we er samen achter of we met elkaar aan de slag kunnen en wat jij nodig hebt.

Inschrijven Nieuwsbrief

Maak een krachtige keuze vanuit je hart

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang na het inschrijven mijn gratis audiocoaching MP3 "Kiezen zonder kiespijn" inclusief een PDF met begeleidende informatie.