Selecteer een pagina

Waarmee kan ik jou helpen

Elk contact start met erkennen van alles wat er al is. Wat goed gaat én wat je in de weg zit, het is er allebei. Die erkenning helpt je om jouw stroom weer op gang te brengen. Systemisch coachen en opstellingen reiken heel vaak verder dan alleen je werk of carrière, omdat je nieuwe inzichten krijgt en dat werkt ook door op andere facetten van je leven. De impact van systemische loopbaancoaching en opstellingen is daarom groot en waardevol.

Loopbaan coaching

Loopbaancoaching helpt je om te kiezen voor het werk dat echt bij je past en om daar de juiste acties aan te verbinden. Hoe word jij weer gelukkig in je werk. In je eigen baan of in ander werk. Hoe en wat, daar gaan we samen mee aan de slag.

Loopbaan opstelling

Met een loopbaanopstelling werken we aan het doorbreken van terugkerende patronen. Het zorgt voor snel en diepgaand inzicht, wat direct verandering teweegbrengt en vaak nog lang doorwerkt. Ontdek welke waarde dit voor jou heeft.

Wie is Saskia Cohen

Open, warm, direct, oprecht en kritisch. Dát ben ik. Als jij houdt van directe taal, graag wil groeien en open staat voor wat er nog meer mogelijk is dan kunnen wij samen zomaar een goeie match zijn.

Ik werk graag met jou, met alles wat je meebrengt en wat bij je hoort. Eerst erkennen wat er is en dan de volgende stap in je loopbaan voor je gaan zien.

Wat zeggen anderen

Pasja Foorthuis

Het traject heeft mij op diverse fronten wat gebracht. Ik heb richting gekregen en weet welke stappen ik moet zetten.”

Lees meer ervaringen

Vincent Heinink

“Na elk van de drie sessies voelde ik me een rijker en opgeruimder mens. Met meer zelfinzicht en dank voor het leven en met afscheid van ballast. Saskia heeft ter plekke die technieken ingezet die op dat moment nodig waren.

Lees meer ervaringen

Plan een intake

Van gedachten wisselen over wat het beste past bij jou en of ik de juiste coach ben voor je? Plan een gratis intake met me, dan komen we er samen achter of we met elkaar aan de slag kunnen en wat jij nodig hebt.

Of volg een workshop

Er zijn op dit moment geen activiteiten te tonen.

Inschrijven Nieuwsbrief