Selecteer een pagina

Waarmee kan ik jou helpen

Elk contact start met erkennen van alles wat er al is. Wat goed gaat én wat je in de weg zit, het is er allebei. Die erkenning helpt je om jouw stroom weer op gang te brengen. Systemisch coachen en opstellingen reiken heel vaak verder dan alleen je werk of carrière, omdat je nieuwe inzichten krijgt en dat werkt ook door op andere facetten van je leven. De impact van systemische loopbaancoaching en opstellingen is daarom groot en waardevol.

Loopbaan coaching

Loopbaancoaching helpt je om te kiezen voor het werk dat echt bij je past en om daar de juiste acties aan te verbinden. Hoe word jij weer gelukkig in je werk. In je eigen baan of in ander werk. Hoe en wat, daar gaan we samen mee aan de slag.

Ontdek je kleur

Deze unieke en onderscheidende kleuranalyse laat je versteld staan van jezelf. Ontdek met de Persoonlijke Krachtmethode wat jouw Krachtkleur is. Wat dit betekent en hoe je deze kennis inzet om jouw leven te veranderen.

Wie is Saskia Cohen

Open, zonnig, direct en oprecht, dat ben ik. Als jij houdt van directe taal, graag wil groeien en openstaat voor wat er nog meer mogelijk is dan kunnen wij samen zomaar een goeie match zijn.

Ik kom heel snel tot de kern, ben krachtig en intuïtief maar juist ook heel praktisch en concreet. Ik luister naar wat je niet hardop zegt maar wat er wel toe doet. Of beter gezegd: wat er juist toe doet.

Wat zeggen anderen

Esther Landman

“Saskia komt direct to the point, kan snel schakelen in het verhaal.Vaak een kippenvelmoment gehad. Nogmaals DANK Saskia, erg fijn om met je te werken!

Lees meer ervaringen

Vincent Heinink

“Na elk van de drie sessies voelde ik me een rijker en opgeruimder mens. Met meer zelfinzicht en dank voor het leven en met afscheid van ballast. Saskia heeft ter plekke die technieken ingezet die op dat moment nodig waren.

Lees meer ervaringen

Plan een intake

Van gedachten wisselen over wat het beste past bij jou en of ik de juiste coach ben voor je? Plan een gratis intake met me, dan komen we er samen achter of we met elkaar aan de slag kunnen en wat jij nodig hebt.

Inschrijven Nieuwsbrief