Selecteer een pagina

Ontdek je kleur

Ontdek jouw belangrijkste drijfveer met jouw stijl van aanpak

De Persoonlijke Kracht methodiek is een persoonlijkheidsinstrument dat meet wat jouw allergrootste kracht is, wie je bent en hoe je jouw kracht praktisch kunt gaan toepassen.

Je Blauwdrukrapportage is gebaseerd op kleur. Klinkt dat voor jou vaag en zweverig? Echt? Het geeft je juist een heel praktische handleiding van jezelf! Vanuit je eigen kracht laat je vol passie aan de wereld zien wat je in je hebt.

Toegevoegde waarde voor jou:

  • Een uniek en onderscheidend Blauwdrukrapport over jou 
  • Concrete aanknopingspunten voor verdere stappen
  • Richting, focus en zelfvertrouwen
  • Concrete tips om je te ontwikkelen
  • Acties gaan je makkelijk af en kosten je veel minder moeite

Online vul je de uitgebreide vragenlijst in en bespreken we samen wat de testuitslag voor jou betekent en hoe je dit kunt integreren in je dagelijks leven. Jouw persoonlijke Blauwdrukrapportage ontvang je van me in je inbox zodat je dit nog net zo vaak kunt nalezen als je wilt.

Wat is de investering

Wie is Saskia Cohen

Open, zonnig, direct en oprecht, dat ben ik. Als jij houdt van directe taal, graag wil groeien en openstaat voor wat er nog meer mogelijk is dan kunnen wij samen zomaar een goeie match zijn.

Ik kom heel snel tot de kern, ben krachtig en intuïtief maar juist ook heel praktisch en concreet. Ik luister naar wat je niet hardop zegt maar wat er wel toe doet. Of beter gezegd: wat er juist toe doet.

Wat zeggen anderen

Eugenie Tolkamp

Bijzonder hoe in hele korte tijd zo’n resultaat bereikt is.”

Lees meer ervaringen

Sharmila Rosiek

De opstellingen hebben mij enorm geholpen om zaken vanuit een ander perspectief te zien. ”

Lees meer ervaringen

Plan een intake

Van gedachten wisselen over wat het beste past bij jou en of ik de juiste coach ben voor je? Plan een gratis intake met me, dan komen we er samen achter of we met elkaar aan de slag kunnen en wat jij nodig hebt.

Inschrijven Nieuwsbrief

Maak een krachtige keuze vanuit je hart

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang na het inschrijven mijn gratis audiocoaching MP3 "Kiezen zonder kiespijn" inclusief een PDF met begeleidende informatie.