CohenCoaching
GELUKKIG in je WERK

Peter Thonen

Peter was met heel veel dingen bezig waardoor hij niet meer helder had waar het voor hem nou eigenlijk echt om ging. In een kort traject leerde hij om focus aan te brengen en te kiezen. Dat leidde direct tot een hele belangrijke stap: Peter besloot om zelfstandig ondernemer te worden en zich helemaal op zijn eigen bedrijf te gaan richten. 

“Saskia was een goeie coach voor mij omdat ze mij door haar ‘scherpe blik’ bevestigde in mijn loopbaanweg, en mij daarbij kritisch adviseerde om mij te focussen! Daarbij hoorde ook overbodige oude ballast te gaan verlaten.
Zij was prettig ontspannen, maar ook serieus en precies, in het contact. Zij vond een succesvolle coaching heel belangrijk voor ons allebei. Net als ik uiteraard. Dat gemeenschappelijke doel vond ik een sterk punt.
Het gebruik maken van ‘opstellingen’, waar waardevolle non verbale informatie uitkwam, vond ik daarin heel verhelderend.
Aan het eind van iedere sessie maakten we een samenvatting, wat heel nuttig was voor de periode naar de volgende sessie., en mijn verdere werktoekomst.
Ook tekstueel is zij goed. Kritisch heeft zij mijn LinkedIn profiel helpen verbeteren.”

Peter Thonen deed een kort loopbaangesprek van drie gesprekken bij CohenCoaching. Zijn bedrijf staat inmiddels ingeschreven bij de Kamer van Koophandel!

css.php