CohenCoaching
GELUKKIG in je WERK

Marieke Meulstee

Marieke had nog maar pas een woelige periode achter de rug en was zich nu aan het heroriënteren op een nieuwe beroepsbestemming. Daarin vond ze het soms nog lastig om echt zuiver te voelen welke kant ze op moest. Ze wilde graag een klankbord om ietsje minder op zichzelf aangewezen te zijn in haar zoektocht. 

“Saskia heb ik ontmoet tijdens een event loopbaanopstellingen van De Broekriem en ik werd en bleef enthousiast wat deze vorm in korte tijd aan antwoorden en inzichten kan geven.
Ik heb een kort traject opstellingen bij Saskia gevolgd. Haar prettige open en directe manier van communiceren, vragen stellen, doorvragen en inleven in de ander, leidde bij mij na één gesprek met opstelling al tot de gewenste resultaten!!
Ik kan zowel Saskia als deze (verrassende) vorm van harte aanbevelen aan iedereen die op een prettige en snel resultaat leverende wijze in zijn of haar eigen spiegel wil kijken!!”

Marieke Meulstee deed een kort loopbaantraject bij CohenCoaching en vond direct na haar traject de job die precies bij haar past!

css.php