CohenCoaching
GELUKKIG in je WERK

July Dirkse

July stond al langere tijd ‘vast’ in haar pogingen om werk te maken van dat wat ze het liefst doet. In een workshop Loopbaanopstellingen werd  een nieuwe beweging ingezet wat haar weg naar werk direct een hele nieuwe wending gaf. Zelf vertelt July er dit over: 

“Donderdag 9 november jl. een prachtige en zeer verrassende loopbaanopstelling gehad onder professionele begeleiding van Saskia Cohen, loopbaancoach. Voorafgaand aan de opstelling liet ze ons oefeningen doen die me meteen lieten voelen hoe ik ervoor sta en me aan het denken zetten. De opstelling zelf was kort maar krachtig en zeer verhelderend.
Bijzonder dus dat Saskia me opnieuw volledig verraste met haar inzichten toen ze me – zoals afgesproken – nog nabelde over de opstelling. Hetgeen toen naar boven kwam legde een heel oud patroon bloot dat me belemmert om écht vooruit te komen in het leven. Dat dat nu aan het licht is gekomen, is van grote waarde voor me. 
Een absolute aanrader dus voor iedereen die nog niet precies weet wat de volgende stap is in zijn/haar carrière of die het wél weet maar zich geblokkeerd voelt in het zetten van de juiste stappen in die richting.”

July Dirkse was deelnemer aan een workshop Loopbaanopstellingen van De Broekriem (debroekriem.nl)

css.php