CohenCoaching
GELUKKIG in je WERK

A. W.

A. was geen beginner op het gebied van solliciteren. Als HR coördinator personeel had ze al heel wat profielen van anderen onder ogen gehad maar het maken van haar eigen profiel bleek toch net nog weer even iets anders te zijn. Ook was gericht netwerken een vaardigheid waarin ze nog niet bedreven was. We gingen eerst aan de slag met het aanbrengen van een goeie focus: want wat wilde ze nu eigenlijk echt? hoe wilde ze professioneel overkomen en bij wie? 

 “Saskia heeft mij in 3 sessies helemaal up-to-date gebracht op het gebied van (online) solliciteren en mijzelf presenteren. Waar ik in het begin twijfelde over mijn kwaliteiten en mogelijkheden, heeft zij mij met haar duidelijke vragen snel op het goede spoor gebracht. Ik heb nu een duidelijk doel voor ogen. Dit was zonder haar hulp niet zo snel gelukt. Saskia, bedankt!”

A. W. volgde een kort loopbaantraject bij CohenCoaching met het doel om een goed aansprekend profiel voor haar CV en LinkedIn te maken en de vaardigheid van het netwerken aan te leren.

css.php