CohenCoaching
GELUKKIG in je WERK

Direct inzicht in jouw weg

Loopbaanopstelling

Een keuzeprobleem tussen werk zoeken of een nieuwe studie oppakken, vastzitten in je hoofd met je gedachten in kringetjes, er wordt aan je getrokken en je voelt je speelbal van….. tja van wàt eigenlijk? 

In een eenmalige sessie breng ik je precies bij de helderheid die je nodig hebt. Ongeveer twee uur hebben we daar voor nodig, dat is genoeg om inzicht te krijgen in wat er nou werkelijk speelt voor je. Vaak is dat toch net iets anders dan je tot nu toe dacht. 

Toegevoegde waarde voor jou

  • Onderliggende patronen zijn ineens helder geworden
  • Er is beweging op gang gekomen die nog lang, vaak nog heel lang doorwerkt
  • Je weet wat jouw plek is te midden van alle dingen die er voor jou toe doen, wat echt belangrijk is (en wat minder)

Als je de manier verandert waarop je naar de dingen kijkt, veranderen de dingen waarnaar je kijkt mee. Loop jij keer op keer ergens tegenaan en verander jij iets in je eigen gedachten of gedrag, dan heeft dit altijd zijn weerslag op de dynamiek. Dit verschil kan subtiel, maar effectief zijn. 
Welke verandering jij ook aanbrengt in je denken en doen, je merkt direct dat je omgeving daarop reageert en mee-verandert. Verander jij, dan trek je bovendien de dingen aan die daarbij passen. 

Een Loopbaanopstelling zorgt voor snel en diepgaand inzicht, wat direct verandering teweegbrengt en vaak nog heel lang doorwerkt. Dat kan een enorme toegevoegde waarde hebben voor je. Wil jij in één sessie nieuwe helderheid opdoen waarmee jij echt verder kunt? Button neem-contact-op loopbaanopstelling en gun jezelf de verrassing van een Loopbaanopstelling!

css.php