CohenCoaching
GELUKKIG in je WERK

Gelukkig zijn in je werk, dat verdien je toch?

 

 Systemische Loopbaancoaching

Als je geen werk hebt, je baan dreigt kwijt te raken, last hebt van onzekerheid en stress of je niet op je plek voelt in je werk en denkt: “is dit het nu…?”, kun je het je waarschijnlijk nog niet goed voorstellen en toch….. Elke hobbel in je loopbaan draagt een nieuwe stap in zich. Echt, dat geldt ook voor jou!

Loopbaancoaching gaat over hoe jij weer gelukkig wordt in je werk. In je eigen baan of in ander werk. Hoe en wat, daar gaan we samen mee aan de slag.

Vind je het lastig om je koers te bepalen? Of weet je al wel welke kant je op wil, maar vind je het moeilijk om je goed te presenteren? Laat mij je helpen met  

 • het vinden van de koers die echt bij jou past en waar je van gaat glimmen
 • het helder krijgen van jouw kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt
 • een aansprekend CV waarmee je goed voor de dag komt
 • een goed LinkedIn-profiel waar je op gevonden wordt
 • in beeld komen bij de werkgever waar je graag wil werken

 

Als Systemisch Loopbaancoach werk ik met jou en alles wat bij je hoort. Natuurlijk zijn dat je opleiding, werkervaring, je talenten en vaardigheden. Maar niet alleen dat, want ook je geschiedenis, thuissituatie, gezondheid, levenservaring en jouw manier om te ontspannen hoort bij je. Dat alles bij elkaar maakt jou immers tot wie je bent.
Loopt er ergens iets niet lekker of blokkeert er iets, dan zoeken we naar de ontbrekende schakel. Heel vaak is een nieuw perspectief, net even een andere lichtval, al genoeg om weer te gaan stromen.

Hoe kan je traject eruit zien?

 • Lang traject
  Zes gesprekken in vijf maanden, een mooie overzichtelijke en afgebakende periode om nieuwe beweging aan te brengen, jouw eigen loopbaanpad te vinden en dit te verbinden met hele concrete praktische acties. Genoeg tijd om echt vol aandacht en zorg met jou te werken. Ik verwelkom je graag bij mij in Arnhem. Is afstand een bezwaar voor je? Een coachingstraject kan bij mij ook prima via Skype. 
  Voor zo’n vijf maanden coachingstraject vraag ik je € 1050,–.
 • Kort traject
  Drie gesprekken in twee maanden waarin we bijvoorbeeld werken aan het vergroten van je zelfvertrouwen, aan het zetten van de juiste stappen die echt passen vanuit een krachtige verbinding van je hoofd met je hart
  Weet je wat voor werk je zoekt? Dan kan ik je leren om je goed te presenteren. Online en offline netwerken, een goed CV maken, een aansprekend LinkedIn-profiel.
  Dit traject past bij je als je zelf al een eind op weg bent maar toch nog wat extra ondersteuning kunt gebruiken. Ook voor korte trajecten ben je welkom bij mij in Arnhem of we werken, zo je wilt, via Skype.
  Voor een kort traject vraag ik je € 575,–. 

 

Neem contact met me op, samen komen we eruit wat het beste past bij jouw vraag! 

Wat Systemische Loopbaancoaching je oplevert

“De verbinding leggen tussen wat je wilt en wat je kan was voor mij essentieel en jij hebt dit proces op een betrokken en heldere manier begeleid. Dit heeft mij een sprong vooruit geholpen!” Keri Baerwaldt

“…….enorm geholpen om zaken vanuit een ander perspectief te zien.” Sharmila Rosiek

“……legde een heel oud patroon bloot dat me belemmert om écht vooruit te komen in het leven. Dat dat nu aan het licht is gekomen, is van grote waarde voor me.” July Dirkse

 

Aarzel je nog?

Neem contact met me op, dan overleggen we samen wat bij jou past! 

css.php